Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De nieuweling

Hij is er geraakt, zij het met een dag -die er uiteindelijk drie zijn- vertraging, maar hij is er, mijn nieuwe compagnon.

We hebben al kennisgemaakt. Ik had het wat jammer gevonden mijn oude maat zomaar in de steek te laten, na de mooie avonturen die we beleefden, maar dank zij de geconcentreerde samenwerking met de nieuweling kwam ik er toch beetje bij beetje overheen.

Ik heb hem de nodige richtlijnen wat bijgebracht, hij heeft zijn ingesteldheid voorgesteld en we zijn uiteindelijk overeengekomen. Morgen nog een paar losse eindjes en we zijn content.

Hij zit nog wel een beetje in zijn blootje, ik ging geen kleren bestellen … dat had iets met het vel en de beer te maken.

Het is niet zo simpel om na een windows phone ineens een Androïd in je handen te hebben.


Brand Guidelines

Previous

Voilà

Next

Plezant zijn moet niet plat

10 Comments

 1. Succes met je nieuwe compagnon!

 2. Een marsmannetje. 😀
  Ik hoop dat hij voldoet en je er snel vertrouwd mee raakt.

  • ms

   Ik denk dat hij snel zal voldoen maar samenspelen met de andere apparaten is iets lastiger. Maar dat is dan weer niet helemaal zijn schuld.

 3. Veel plezier ermee! En nu maar veel experimenteren!

  • ms

   Dat is het plezante eraan. Dat ik verwonderd sta te kijken wat die kan (al mis ik de startpagina van de andere een beetje, die was compleet gepersonaliseerd).

 4. elsjeveth

  jullie worden vast goede vriendjes.

  • ms

   Net de windows phone leeggehaald en fabrieksinstellingen terug gezet. Poeh! Hopelijk beleef ik aan mijn nieuw vriendje evenveel plezier.

 5. Hij ziet er cool uit met dat groene kleur. 🙂
  succes ermee.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén