Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een mens is een raar wezen

Dan engageer je je om twee dagen op rij -maandag en dinsdag- ergens present te zijn, waarvoor je dan die twee dagen op rij om 5u moet opstaan, maar je engageert je niet om op woensdag present te zijn omdat daar vereist is dat je vijf verschillende losstaande dagen in maart en april ook present kan zijn en dat kan je niet omdat je op één van die dagen in Sunparks zal zitten, dan ben je blij dat je op woensdag niet om 5u moet opstaan en kan uitslapen.

Dan slaap je uit op woensdag, dan zit je van je koffie te genieten op woensdag en de koffie smaakt verduiveld lekker, veel lekkerder dan die ene beker die je meenam in de auto en veel lekkerder dan de koffie alginds, dan lees je je achterstand op de blogs, reageert nog hier en daar wat laattijdig, en dan …

Dan vind je het jammer, dat je er omwille van die ene dag dat je wat anders te doen hebt, er op woensdag niet bij kan zijn.

Previous

De barre tocht

Next

Zoekfunctie voor een kattebelletje

15 Comments

 1. Wat je zegt … de mens is een raar wezen.

 2. Je kunt niet àlles hebben 😀 en ook niet alles tegelijk.

  • ms

   Konden ze dat nu niet organiseren naast mijn bed, dan moest ik pas om halfzeven opstaan, wat nog te vroeg is, maar niet zo dodelijk.

   ??

   Al is daarmee dan het probleem van die ene dag niet opgelost.

 3. Kakel

  Ik durf het nog sterker te vertellen: De mens is een héél raar wezen (-:
  Vijf uur opstaan is ook funest…
  groetjes

 4. Volgende week moet ik om 5u30 uit bed omwille van het werk.
  Ik bereid me nu al voor. 🙂

  • ms

   De hele week? Jij liever dan ik. Echt wel.

   • Gelukkig alleen dinsdagmorgen. De rest van de week zie ik wel.

    • ms

     Ik deed het twee ochtenden na elkaar voor iets waar ik plezier aan beleef en ik zou het nog een derde dag gedaan hebben ook.

     Maar we gingen dan ook om 22u slapen. Eigenlijk een kwestie van de dag een beetje te verschuiven, maar dat valt niet zo best mee.

 5. Vreselijk dat vroeg opstaan. Op woensdag en donderdag is dat bij mij rond kwart voor zes. ☹️

  • ms

   Vroeger, was dat alle dagen om 6uur. En dat ging zonder problemen.

   Het opstaan zelf is eigenlijk nog probleemloos, alleen krijg ik dan te maken met dezelfde aanpassingsverschijnselen zoals bij de uurverandering.

   Mijn inwendige klok wil niet mee.

   • Als het elke dag zo vroeg is, dan ben je het gewoon, maar zo twee keer in de week, vind ik moeilijk. Vooral in de winter.

    • ms

     Dat is dan inderdaad twee keer per week het zomeruureffect. Ik kan daar inkomen dat dat moeilijker is dan een constant vroeg opstaan.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén