Rice krispies

Rice krispies

Bakken zonder bakken. Smelten, mengen en roeren, afkoelen en opeten.

(Lees verder onder de foto’s)

Je maakt het één en je zoekt een recept omdat anders de krispies staan te verdoefen en voor je het weet mag je al een verse doos meebrengen.

Gelukkig gaan we maar één keer per week naar de Colruyt.

11 comments on “Rice krispies”

  1. Wat zijn die ‘krispies’ in de chocolade?
    Ik maak zowat wekelijks gesmolten chocolade met veel noten in. Met krispies zou dus ook kunnen, maar ik denk niet dat ik dat hier kan kopen.

    1. Die zijn erg lekker, zo lekker dat ik nu wel een week wil wachten eer ik er terug maak.

      Beide recepten zijn poepsimpel.

      Chocolade smelten, rice krispies er in, laten afkoelen (verhouding 50/25).

      Het andere is gemaakt met rice krispies en maskesvlees.

  2. Het moet gewoon verboden worden 🙂 zulke foto’s te posten. Amai ziet er echt smakelijk uit.

    1. De krispies koop ik zo maar de mengeling maak ik wel zelf.

      En die kunnen dan zo lief liggen lachen dat je niet anders kan dan ze opeten.

Wat denkte daarvan?