Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hap snap op

mske kreeg zin om iets te doen. Ze kreeg zin om iets te bakken, dat deed ze vroeger dikwijls maar met die miserie met Baskuul …

Nu dacht ze: “foert Baskuul” en ze bracht de ingrediënten mee. Omdat het toch maar voor hun twee was, deed ze het recept in vier.

mske maakte profiterollekes. En weet je wat? Ik heb er niet eens een foto van, want die dingen hebben de tijd niet gehad om helemaal koud te worden. Hap snap aten ze alle profiterollekes op.

En weet we je wat zegden? Dat dat niet erg was, dat Amke en Ella waarschijnlijk in het weekend komen en dat ze dan een ganse stapel gaan maken en dat ik dan wel een foto krijg. Ik ben benieuwd.

Om mij content te stellen heeft ze dan maar op de eerste mei pannekoeken gebakken.

Previous

It’s only words and words are all I have

Next

Het onderwerp van algemene vertedering

10 Comments

 1. bea

  Mmmm, die zouden hier ook niet lang meegaan…als ik dat kon bakken

 2. Nu moet ik dus echt wel gaan googelen om te weten wat profiterollekes zijn..gulzigaards hehe!

 3. Ooooh..slagroomsoesjes! lekker hoor..die krijg ik elke woensdagmiddag van m’n pa bij de koffie hehe! Niét zelfgebakken maar tóch lekker!

 4. ms

  Njam!

 5. Mmmmmmmmm …. Pannenkoeken !

 6. Gettie

  Geen enkele ingezakte soes? Wat is ms toch een goede bakkerin/bakkeres!

 7. ms

  Bakster?

 8. Bakstèr!

 9. Met dat druilerige weer is opa niet te houden met bakken van suikerwafels en taarten. Vandaag een pruimentaart in brokkeldeeg.Straks eten we hier van de ochtend tot avond zoete lekkernijen.’t moet maar zo lekker niet zijn en de baskuul blijft tot nu toe gelijk staan. Dat het maar vlug zomer wordt dan eten we hier meer slaatjes….

 10. Amke

  Ik mag er morgen toch van proeven?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén