Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vastgelegd

We zegden het al … meer dan eens zelfs, mske is een letterkes- en geen beelekesmens, al kan ze wel met bewondering en verwondering naar sommige plaatjes en foto’s kijken.

Ergens deze week zag ze deze fotoreeks en ze vond het wel de moeite om de link te bewaren voor het nageslacht.

Er zitten er mooie bij, ontroerende, spektakel, … voor zover er geen trucage aan te pas komt natuurlijk. Dat is hier al net zoals bij sporters en doping: sjoemelarij bestaat maar je weet niet of het er eerlijk aan toeging.

Alleen die laatste, die 23ste, die zou mske weglaten. Zij vindt dat dat er ene is van dertien in een dozijn en beter geschikt voor Candid Camera of Bananasplit of Videodinges of America’s Funniest Home Videos.

Previous

Ze zijn er terug!

Next

Nat!

4 Comments

  1. Maar die is in ieder geval niet geshopt..en die met die luiaard ook niet..die vind ik echt de leukste. Die eerste en die engel met die toeter en die wolk lijken me dúidelijk geshopt. En die met dat oorlogstuig zou ik niet eens wíllen nemen!

  2. ms

    Ik heb serieus mijn twijfels bij de eerste en bij dat bellen blazen. Die engel met de toeter? Mogelijk, maar hij kan ook zelf de plaats gaan opzoeken waar hij die wolk net op de juiste plaats kan fotograferen.

    Dat oorlogstuig? Oh jawel hoor! Anders kan iedereen blijven zeggen: “wir haben es nicht gewußt”.

  3. Ja, maar ik vind die wolk onnatuurlijk van vorm aan de kant van de toeter..alsof er wat blauw overheen gesmeerd is hehe. Die bellen voor die bril? ja..kan ook makkelijk geshopt worden.
    Een ánder mag die raketten ed wel vastleggen..ik hoef dat niet, blijf er liever verre van.

  4. Ik twijfel aan veel foto’s over het pure!Er zal hier en daar wel wat bijgeschaafd zijn.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: