Eindelijk hier geraakt! Ik was het noorden kwijt.

Daarnet moesten Slow en mske weg en ze vonden me niet! En mske zocht overal, t.t.z. in de keuken, het buro en de gang. Ze keek even om de hoek van de livingdeur maar Slow zei dat de living vandaag nog niet open was geweest.

En mske zocht opnieuw en ik hoorde haar roepen. En ze zei: “ik ga niet weg als ik Sloefie niet vind”, dus zochten ze nog maar. En dan zei ze dat ik mij best zou durven verstoppen als ik geen zin had om in de keuken te gaan zitten.

En ik miauwde en miauwde en Slow zei tegen mske: “ssshhh, luister” maar toen begonnen die vogelkes buiten te kwetteren en mske zei: “Je kan Sloefie bijna niet horen miauwen, want die kan dat niet”. Als ze denkt dat ik het niet hoor zegt ze dat ik een flauw flutstemmeke heb.

En toen deed Slow de andere deur van de living eindelijk open! En ik ben recht de keuken ingespurt.