Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Murphy op zijn averechtjes

Oef!
Hebben wij sjaans gehad zeg!

Terwijl Slow en mske zaten te eten hebben wij het buro wat op stelten gezet. En ineens klingel de klingel en een lawijt … en jà, mske kwam afgestormd en Slow vroeg: “de theepot naar beneden zeker?” en mske zei: “jà”, want ze zag de lege plaats op het warmhoudertje en haar ogen bliksemden al!
 
En plots zei mske: “dat kunde nu niet geloven zie, kom eens kijken!” En Slow kwam uit de keuken en wij ritsten met ons vier in de keuken, veiligheidsoverwegingen, maar ik ging toch eens achter ’t hoekske loeren en die verdraaide pot stond gewoon mooi recht op het taboeretje waar mske haar modellenboek op legt als ze zit te haken. Die was gewoon 20cm naar beneden gesprongen. Moet die daarvoor zo klingelen. Ze zouden nog niet eens iets gemerkt hebben.
 
Efkes buiten de context. Waarom ze daar theepot tegen zeggen weet ik niet, maar na de sneuveling van de echte theepot doet deze dienst als … maar dat is gewoon een ex koffiepot met een dikke nek, van een kapot koffiezetapparaat dan nog.

Previous

Training op de 100m

Next

Ons P

1 Comment

 1. 22-11-2004, 20:58:40
  Wat een geluk.
  Dan is het weekend bij ons anders geweest. Eergisteren de koffiezetter stuk en gisteren laat ik een bord en een mok vallen tijdens het terug zetten in de kast.

  marian

  —————————————————————————–

  22-11-2004, 21:26:49
  Aha !
  En wij waren daar niet gepasseerd ! Ziede wel dat het welle niet ALTIJD zijn !

  Sloef

  —————————————————————————–

  22-11-2004, 21:58:20
  @Sloefke
  Gij bent een brave, dat weten we.
  Het zal het huisspook wel geweest zijn.

  marian

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d