Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ocharme dat beestje

Karboenkel is van de schouw gevallen! 
 
Hij lag daar zo op zoals naar gewoonte en mske schrok zich een bult toen hij, om welke reden dan ook, plots naar beneden donderde, op de zijkant van de pc-tafel terechtkwam met zijn ribbenkast en gans verwrongen op de stoof en op de grond viel. En toen hij dan zo eigenaardig ging liggen voor Slow’s stoel dacht mske dat hij zich erg bezeerd had, sprong op en nam hem in haar arm.
 
En toen Slow kwam kijken zette mske hem om de grond om te zien of hij normaal rondliep en Slow zei dat hij helemaal niets mankeerde. mske bekeek Slow eens vernietigend en zei: “Maar ocharme, dat beestje”.
 
Iets later lag de soepkom bijna op de grond in de keuken!

Previous

Aerobic

Next

Poot met staartje

1 Comment

 1. 15-12-2003, 23:34:52
  ***
  ons Tjoepieke is zo es van de 3 de verdieping ( terras) naar beneden gestuikeld toen ze een paar maand oud was …
  ze heeft niks gebroken gehad een chance… was op de gelijkvloers nog een afdak dat haar val heeft gebroken.
  Tja de meeste poezen komen op hun 4 pootjes terecht … maar soms vraag ik mij af waar hun evenwicht is gebleven, want ze durft nog steeds van de zetelleuning naar beneden te stuikelen als ze haar verlegd hihihi.

  Maareuh, ik ben er zeker van dat Karboenkelke wel degelijk zal geknuffeld worden… en sloef , nie jaloers zijn hé

  Bloodyke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén