Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Sesam was ook op zondag open

Vorig jaar, toen we op Arran waren, had Luc een veter over getrokken en hij had geen reserves bij. Toen hadden we, bij één van de wandelingen een winkel gezien, waren er binnengestapt en daar hadden ze zowat alles, ook veters.

Maar waar was die nu alweer? Niet dat we kapotte veters hadden, we hadden heet ons gewoon maar afgevraagd.

Bij het parkeren voor de wandeling naar de Glenashdale Falls zagen we hem.

En ineens dacht ik: “ik loop binnen, misschien hebben ze wel een powerbank.

Ze hadden er geen, ten tijde van Aladdin bestonden die dan ook nog niet.

Previous

Dubbelganger uit de buurt

Next

Es goed bleiten

2 Comments

  1. Ik had er geen flauw idee van wat een powerbank was, dus heb ik het even opgezocht, en nu ik weet wat het is, wil ik er ook een hebben.

  2. ms

    Handig dingetje als je tijdens langere tochten foto’s neemt en ook nog Runtastic draait.

    Ik ga er nu een zwaardere bij kopen. Deze, die ik nu heb, zint me niet al te zeer. De aan/uittoets is nogal gevoelig. De bedoeling is dat hij altijd in de auto ligt. De nieuwe, zonder aan/uittoets, zal krachtiger zijn en plat, wat handiger is bij het wandelen.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d