Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Gastvrij Arran

The community spirit that you’ll experience on Arran is second to none (and we’re not just talking whisky here!). The island and its people are renowned for their character, teamwork and hospitality. You can experience that same community spirit at many island events – or just by chatting in a shop, or attending a ceilidh in a village hall.

Uit: Arran 2015 – Island guide

Na de vriendelijke Schot op de ferry, op zich al een unicum aangezien we vorig jaar geen persoonlijk contact met Schotten hadden, onze landlady is namelijk Duits, hebben we dit jaar pas de vriendelijkheid van de mensen daar ondervonden.

Al snel nadat we op Arran waren, kwam ik tot het besef dat ik mijn powerbank in de rugzak voor de evenementen had laten zitten. En dat met die runtastic die ik absoluut bij het wandelen wou gebruiken én de foto’s die ik wou nemen. We vroegen even aan de man van het tankstation, die ons enkele mogelijkheden opgaf, waar we een powerbank konden kopen. Maar na vijf uur zijn alle winkels dicht behalve de Co-op, maar die heeft zeker geen powerbanks.

Na een compleet vergeefse rondgang bij al die winkels -het waren er toch drie- stapte ik maar bij de Tourist Info binnen. Het verdict kwam snel: een powerbank kopen op Arran? Daar was geen sprake van. Dat hadden ze niet.

Maar! Weet je! Zij had er eentje. Thuis! Dat had ze gekregen en ik mocht die lenen. Ze zou even haar man opbellen en dan kon ik het ding een kwartiertje later ophalen.

Ik was sprakeloos en kon enkel een onnozel bedankje over mijn lippen krijgen. Zo perplex stond ik!

Previous

Schotten hebben ook wetten

Next

Wildlife

2 Comments

  1. bea

    Met stomheid geslagen…hier zal dat je niet overkomen, ondenkbaar volgens mij.

  2. gettie

    Het ontroert mij zowaar een beetje ! Ook van contement omdat je nu kon doen zoals het in je hoofd gepland stond !

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: