Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Koude voeten

Er was een tijd, heel lang geleden dat ik geplaagd werd door koude voeten, ijskoude. Ik kon proberen wat ik wou, ik had koude voeten. Dat kon zelfs ook in de zomer gebeuren.

En dan ineens had ik er jaren en jaren geen last van. Zomaar ineens was ik van die koude voeten verlost. Mogelijk lag het aan het huis waarin ik opgroeide, misschien was het toeval maar het stopte toen we in CV installeerden in het huis waar we toen woonden.

Nu is er niets of niets dat -volgens mij- een logische uitleg geeft voor het feit dat ik er nu, heel af en toe, terug mee geplaagd zit. En dat terwijl we deze keer ook van de kachel op CV zijn overgeschakeld.

Previous

Saint-Hubert

Next

Niet zee maar zoo

1 Comment

  1. Sinds een tijdje draag ik bedsokken. Bevalt me uitstekend!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: