Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rusten kan ook elders

Ondanks alles wat niet meezit, zijn we in gisteren maar weer zuidwaarts getrokken. We hadden dat al vastgelegd net nadat we vorige keer hier in Vielsalm waren.

We waren eerst even langs Decathlon in Luik gepasseerd. Luc wou een wandelmuts, zijn petten bedekken zijn oren niet en die dikke die wel zijn oren bedekt is te warm om te wandelen. Hij wil er eentje zoals mijn koddig mutske. Ware het niet dat hij een dikker hoofd heeft dan ik, hij mocht het hebben. Ik houd helemaal niet van mutsen, ik krijg er jeuk van.

In elk geval heeft hij niet gevonden wat hij zocht. Ik dacht dat het model misschien verouderd was, maar neen, op internet zijn ze nog steeds te vinden.

Vielsalm in de regen dan maar want het regende de hele dag. We hebben er maar even proviand ingedaan en hebben ons geïnstalleerd.

Wat we vandaag gaan doen zal wat van het weer afhangen. Of Luc al terug zover kan gaan wandelen na die toch -hardnekkige- diarree van vorige week zullen we moeten afwachten.

En zwemmen? Ik mag niet zwemmen, dus ga ik maar bubbelbaden.

Maar wat zag ik gisterenavond, toen het eigenlijk al te donker was om er een foto van te nemen? Een hazelaar met katjes. Jawel! En nu het over is en het zonneke er door komt, heb ik die maar even op de foto gezet. Katjes, maar geen blaadjes.

Previous

Afgedankt

Next

Lac des Doyards

1 Comment

  1. Hier in Dendermonde staan de paasbloemen al volop in bloei! Hopelijk overleven de planten de negatieve temperaturen die voorspeld worden.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: