Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Paard op dak, Klaas met frak, Piet met zak

Amke en Ella zijn een uurtje weg, de stilte is oorverdovend. Het valt telkens weer op dat Slow en mske gemakkelijker gewend raken aan het vrolijk kindergebabbel dan aan de terugkeer naar de normale toestand.

Vanmorgen stond de living op zijn kop. Sinterklaas was geweest en dat betekent een ganse voormiddag drukke bezigheden met het uitproberen van wat er in het schoentje lag. Al stond er geen schoentje en stond het uitgestald op de tafel.

Bizar waren wel de twee mutsen. Dat waren twee mutsen zoals die van Merel uit Amika. Voor diegenen die niet meekunnen, Amika is de naam van een feuilleton. De hoofdfiguur is het paard Amika, daarnaast heb je Merel. Merel droeg vorig seizoen steeds een felgekleurde muts.

En laat nu precies twee exact zulke mutsen bij op die tafel hebben gelegen. Dat zijn straffe stoten want pas vorige week had mske contact opgenomen met Plopsa omdat ze zulke mutsen als nieuwjaarsgeschenk voor de kindjes wou hebben en ze haar daar vertelden dat die nog niet te verkrijgen zijn.
Zodoende zaten hier vanmorgen twee Merels het nieuwe speelgoed uit te testen en smakelijk chocolade stoomboten te eten.

Ik dacht eerst een foto van de achterkant van de kindjes hier te zetten, maar mske wil dat niet. Hier hangt ook alles af van hoe mske haar muts staat, al is dat dan geen Merelmuts.

Previous

Wij verwachten bezoek

Next

Ella wil geen broek meer aan

2 Comments

  1. Hé dat heb je mooi gezegd:de stilte is oorverdovend. Hier precies hetzelfde.
    De voordeur ging deze middag open en tot de voordeur weer sloot was het één getetter en getrappel.

  2. merel je bent egt vantastis en de z-girls wouden vals speelen met muisen en dagt dat da gaat luken en olie had hun gezien

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén