Ergens gedurende het weekend …

Het was net beginnen regenen toen ze hier vertrokken. Bijna ter hoogte van de Brusselse ring viel de regen met bakken uit de hemel zodat mske het moment verwenste dat ze vertrokken waren. De lijnen waren praktisch niet meer zichtbaar en Slow reed uiterst voorzichtig want er waren toch nog kamikaze’s onderweg ook. Zonder pinker van baanvak veranderen en op twee baanvakken rijden was schering en inslag. De Brusselse ring bleek een nachtmerrie.

Eens ze op de juiste autosnelweg zaten minderde de regen en werd het terug doenlijk.

Op hun bestemming was het nat en koud. Gelukkig hadden ze goeie warme waterdichte jassen en had mske haar goretex mutske nu eens niet uit de zak van die frak gehaald. Schoon is het niet, maar wel warm en waterdicht. Een zwart ding dat ze over haar oren kan trekken en met een klip. Die klip kan je in alle standen zetten, ook scheef en ze had de muts maar op haar hoofd getrokken zonder spiegel. Ze was tenslotte niet op een modeshow.

Slow heeft gedurig die klip van dat mutske wat anders gezet, ook scheef, en had daar zijn plezier mee, maar mske liet dat maar zo, want ze had haar handen in haar jas en in haar fleece pull getrokken en ze zou die daar voor geen geld ter wereld uitgehaald hebben, dus zeker niet voor gekstaande klippen van mutsen.


Jim als model.