Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ruzie met Nitro

Ruzie met een hond? Dat moet kunnen. Want zie je, eigenlijk was ik meer bezorgd, maar omdat hij mijn roepen aan zijn laars -nu ja- lapte …

Jaja, we waren weer bij Nitro en Murphy, beiden zeer voorbeeldige wezens, die geen problemen geven.

Nitro geeft ook zelf aan wanneer hij naar buiten wil en gezien deze korte winterse dagen kan dat ook na het invallen van het donker. Woensdag was dat ook zo, maar hij kwam niet terug binnen. En we hoorden geroefel en we hoorden gekraak en we werden bezorgd.

Natuurlijk zien we dan ook niets in die tuin. Het venster maakt een blinde zwarte muur van de donkerte daar buiten.

Luc greep enkele hondenkoekjes, gooide ze in de eetbak en rammelde, waarop de onverlaat doodgemoedereerd naar binnen wandelde. Natuurlijk lijkt dat op belonen als hij niet luistert, natuurlijk moest hij die koekjes toch krijgen, anders komt hij nooit meer. Maar ik heb hem wel zijn witte mantel uitgeveegd!

En hij wist dat ik het meende. Want nadat ik hem in zijn mand sommeerde is hij daar blijven liggen en kwam hij niet frontaal tussen ons en de televisie in zitten, zoals hij gewoonlijk doet.

Misschien toch maar eens Zoneke aanraden om een tuinverlichting te voorzien die niet enkel de halve meter aan de deur verlicht.

Previous

Thomas

Next

Pannekoeken eten met Ella

2 Comments

  1. Ik ben gek met honden.

    Diervriendelijke groet,

  2. Amke

    Goed idee??het kan ’s avonds wel donker zijn.?

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: