Wizzewasjes

Te lezen en te zien

Auto snel weg

Langs de kant stonden de brandnetels lief te waaien in de wind en mske dacht dat je, als je dat in je tuin liet staan, wel eens een hartig opmerkingske van je buurman kon krijgen. Maar jà, het is publiek terrein, die zijbermen van de autostrades en daar staan brandnetels genoeg in zaad om een gans land als België te voorzien van de nodige nakweek.

En plots gingen die brandnetels allemaal plat achterover liggen van de luchtverplaatsing van twee snelheidsduivels en mske dacht: “tja, geen wonder dat de flikken die nooit bekeuren, als er een flik in de buurt komt, stijgen die op”.

Previous

Planning

Next

Met zijn sjakosjke

1 Comment

  1. 17-06-2005, 09:05:41
    sneller
    dan licht en geluid, ben je nooit te vangen….

    Han

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: