Slim! Zeer slim! Ze heeft het weer gekund zé!

Ze gingen naar St. Truiden. Slow moest daar ergens zijn en ze vonden -natuurlijk- geen parking. Dus zette Slow de auto zo een beetje aan de zijkant van de parking waar hij een beetje niet wist of dat wel een beetje mocht.

En mske dacht dat ze er maar ging blijven in zitten. En als er onraad was zou ze wel rondjes op die parking beginnen rijden.

En Slow vertrok en ineens vertrekt de auto die juist geparkeerd staat op de parking ter hoogte van de escort. En mske denkt: “zeker spelen!” Het kan zijn dat die auto daar mocht staan want daar stond geen verbodsteken of niks, maar zeker is zeker en zeker als je met blauwe mannekes te maken zou kunnen krijgen.

mske zet zich achter het stuur en die andere auto vertrekt. Maar om in één keer daar in te rijden was de hoek nogal scherp en mske draait het stuur volledig en laat de meneer met de klak en de madam met de permanent eerst door en dan rijdt ze door. Begint daar toch ene te claxonneren zeker!

mske remt abrupt en kijkt van waar er daar een onverlaat zou kunnen komen. Niemand! Ze kijkt naar de meneer met de klak en de madam met de permanent, die ook omkijken naar die claxonneerder en ineens realiseert mske zich dat ze met haar arm op die verduvelde claxon zit. Wie zet dat ding nu daar? Die van de fiësta kon je niet per ongeluk gebruiken.

Enfin, ze staat dus goed geparkeerd en ziet Slow komen, die zoekt die auto langs de rand en begint naar rechts af te wijken. Gelukkig wist mske ondertussen die claxon staan, maar Slow deed net als een verlegen meiske waar de mannen naar fluiten … hij negeerde dat geluid. mske is dan maar uitgestapt en toen hij haar zag en afkwam zei ze: “is deze niet goed genoeg?” En hij zei: “ik had bijna de flikken gebeld!” Precies of iemand mske zou willen pikken! Precies of mske zich zou laten pikken!