Je hebt zo van die trezebezen. Ze kunnen niets alleen, hebben altijd last en moeten voor alles en nog wat de hulp van een gans gevolg hebben. En het eigenaardige is dat de meeste mensen daar nog meelijden mee krijgen ook.
 
Iedereen heeft al eens een slechte dag maar om daarom onmiddellijk op de zetel te gaan liggen sterven, liefst met publiek … En dan staan ze verbaasd en vinden dat ze niet gewaardeerd worden.
 
Als mske een slechte dag heeft, rammelt ze zichzelf eens goed dooreen en voor zover ik weet heeft Slow zelfs nog geen slechte dag gehad. Die is altijd goed geluimd.
 
Maar als je dan ziet dat mensen allemaal klaar staan om zulke trezebezen -dat is dus zowel mannelijk als vrouwelijk- te helpen maar dat iemand die een écht probleem heeft, geïsoleerd en genegeerd wordt alsof hij ’t schurft of nog erger heeft dan begint mskes bloed te koken en denkt ze dat de mensheid een bende labbekakken is.