Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een verhaal met een moraal

Zoals aangekondigd:

Twee heel goeie vrienden, een muizeke en een olifant gingen een wandelingetje maken in de woestijn. En toen ze zo al een pozeke gelopen hadden, lette het muizeke niet goed op en liep in drijfzand.

En het begon te jammeren, te jammeren van: “oh oh oh, had ik maar mijn mercedes hier gehad, dan kon je mij er uit trekken”. De olifant echter bleef koelbloedig, ging door de voorpoten en strekte zijn slurf … en nog verder en nog verder tot hij het muizeke bereikte, het uit het drijfzand trok, waarop het muizeke snel over de slurf van de olifant naar de vaste grond liep.

Moraal van dit verhaal? Als je een lange slurf hebt, heb je geen mercedes nodig.

Previous

Ondeugend grappig

Next

Klantenkaart

2 Comments

  1. 07-10-2005, 20:41:38
    dat verhaal ken ik ook maar….
    het oorspronkelijke ging over het lid van de olifant en de moraal was dan ook: met een flinke leuter heb je geen mercedes nodig……. en daarin werd een spottend verhaal gemaakt tegen allerhande onhandig-in-de-versierkunst mannen die dachten indruk te kunnen maken met de aanschaf van een mercedes. Ook leuk om te vertellen in Bentley stijl wanneer er iemand zo’n wagen meebracht…..

    Han

  2. elsje

    hi hi

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d