Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Blogs, een kwestie van bezig te blijven

mske kan gedachten lezen. Gisteren dacht ze nog van: “goh, die blogs werken nu al enkele maanden vlot, wanneer gaan ze er beginnen aan chipoteren?” en lap! We hadden prijs. Ons prentjes hier vanboven moesten verzet worden. Okee, dat is geen probleem, klein aanpassingske! Maar deze morgen, stond er een banner boven het blog en stonden die prentjes weeral in het ijle luchtledige te hangen! We hebben ze nog maar eens verplaatst.

En dan begon het: banner weg – banner terug – banner weg – banner terug – … gelukkig dat we niet iedere keer die prentjes verzet hebben, wat een zottekesspel zou dat geweest zijn.

En toen … ging het licht uit en was alles weg. Toen de blogs er terug doorkwamen hebben we maar ons oogskes en ons venteke er af gehaald. Beter geen prentjes dan prentjes die storen.

We zullen ons eens toeleggen om te vinden waar we die oogskes aan dat design kunnen koppelen maar dat manneke op de wolk, tja …

En dan valt dat bij ons precies nog mee, maar er zijn blogs waar die reclamebanner pardoes in de afbeelding van de achtergrond valt en das heel schoon!

Previous

Wat is verraad?

Next

Achterkommerschap

1 Comment

 1. 21-10-2005, 14:45:49
  merkwaardig
  op dit moment zie ik bij jou geen banner…. bij de conducteur wel, maar die staat er weer helemaal bóven….

  olive

  —————————————————————————–

  21-10-2005, 14:48:30
  Dàt …
  is nu precies de doodsteek van ons ventje geworden !

  *zucht*

  Soms wél, soms niet !

  ms

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: