Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het is weeral onze schuld!

Naar aanleiding van het berichtje over de reclamefilter toch even aanhalen dat bij het uitschakelen ervan, wij hier zeker geen code zien op IE, maar wel op Mozilla, maar dat we bij Mozilla op ons eigen blog niet kunnen reageren, maar wel op andere blogs.

Dat Skynet er zich met een dooddoener afdoet zowel in het forum als in de mails die we mochten ontvangen is dus wel klaar en duidelijk. Een printscreen? Die banner staat vanboven. Probeer maar eens én de banner én de plaats van de code in één scherm te krijgen.

Als ze zeggen dat het onze eigen fout is, dan kunnen zij een gerust weekend tegemoet.

Onze fout omdat er een software op onze pc zit die die captcha tegen houdt? Welk collectief stukske software zouden wij dan geplaatst hebben? Per toeval net als Skynet aan die reclamebanners zit te prutsen.

En er wordt effectief geen rekening gehouden met wat we in onze mail vertellen. Kijk maar naar die uitleg over die reclamefilter op het forum.

We hebben geen zin meer in bloggen. En morgen zaterdag zo rond 14.00u gaat de vierde dag in. Tegen ons hebben ze altijd gezegd dat je met je pollen moet afblijven van dingen waar je geen verstand van hebt.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Captcha

1 Comment

 1. 05-01-2007, 22:49:33
  Wel potverdorie…gene zin meer…
  wa’s da nu….da meende gij toch nie hé….ik zal eens een paar zinnekes komen strooien
  Nee..hoor het wordt serieus tijd dat we ze bij skynet eens op hun duvel gaan geven, als onze Sloef al gene zin meer heeft.
  Alsof ze niks anders te doen hebben dan met hun pollen aankomen, waar ze vanaf moeten blijven als eenmaal iets goed werkt.

  http://marian.skynetblogs.be
  Marian

  —————————————————————————–

  06-01-2007, 16:45:54
  Dat we het niet verstaan
  Bede mij een excuseringe te laten geworden vanwege dat Mariette er de hond zijn kloten van verstaat betreffende de verrezen problemen. Fons zeide, Mariette zeide hij, bij MS’ke zijn er garantie problemen met tinternet maar vanwaar dat wij ervan gespaard blijven, zeide hij. En Mariette stonde daar met haar mond vol valse tanden?
  http://mariettecourgette.skynetblogs.be
  Mariette Courgette

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén