Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hartstilstand²

Luc kwam binnen. Hij had de post in zijn hand en zag er geschrokken uit. Hij stak me, zonder iets te zeggen, de envelop toe, aan mij geadresseerd, waar in de linker bovenhoek het volgende logo prijkte:

Ik schrok en zal waarschijnlijk al even aangedaan gekeken als hijzelf. Ik opende de envelop en vond:

Wel verdorie! Ik heb ooit met de afzender samengewerkt. Hij heeft enkele zaakjes met niet-betalende klanten opgelost. Sedertdien mailt hij af en toe eens om me eraan te herinneren dat hij er ook nog is en met een beetje publiciteit voor hem dan.

Een brief kreeg ik nog nooit. Tot nu. Het is hem gepardonneerd. Hij heeft me, zoals gezegd, enkele keren uit de brand geholpen.

Mijn bedrijf moge dan versterkt zijn, dat was wel even anders met onze tikker, die even moest recupereren.

Previous

Stress – nog eens

Next

Peung! Fout antwoord

1 Comment

  1. tja, ik weet niet of dat nou inderdaad een goede manier van reclame maken is… 😉

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: