Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Post

Deze week werd er een geboortekaartje in de brievenbus gedeponeerd, geadresseerd aan de vorige eigenaars. En mske kon het zich niet laten de verzenders van dit kaartje even te bellen om te zeggen dat die mensen hier al bijna een jaar niet meer wonen.

Tien maand is het, tien hele maanden dat die hier weg zijn en nog altijd komt hier post zowel minder belangrijke als belangrijke brieven. En telkens neemt Slow zijn schrijver in de hand en schrijft zorgvuldig op al die brieven: “woont niet meer op dit adres”. Dat begint mske haren appel uit te hangen en ze heeft al gedreigd dat ze die post gewoon in de papierbak gaat deponeren, maar dan overtuigt Slow haar telkens door te zeggen dat je nooit kan weten of die mensen niet ergens schulden hebben en dan ja, dan is het dit adres dat zal opgegeven worden. Maar het eigenaardige is ook dat er heel af en toe nog eens een brief van Belgacom tussen zit. De laatste maal heeft Slow daar naar gebeld en gevraagd hoe dat nu mogelijk is? Die wisten het zelf ook niet.

Een poosje terug belde de postbode. Toen Slow de deur opende wou de man hem een pakje overhandigen. Maar de naam op het pakje was niet die van hem of van mske maar van één van de kindjes van de vorige eigenaar.

De afzenders waren: “moeke en vake”!

Previous

Galetten maken

Next

Huur een kamer

1 Comment

 1. 25-06-2004, 09:34:38
  post
  hadden wij ook bij ons nieuwe huisje (we hebben het wel nog pas een maand dus nog niet zo lang).
  Maar op een morgen bracht de postbode een brief voor de vorige eigenaars.
  Mijn vader die de postbode zag heeft toen vermeld dat die mensen er niet meer woonden. Sindsdien houdt de post die brieven bij (of stuurt ze door of weet ik veel)…

  misschien ook een ideetje voor jullie… eventjes gaan melden op het postkantoor?

  Puppy

  —————————————————————————–

  25-06-2004, 12:25:57
  Re
  Je moet gewoon is op de post van uwe neus maken dat je je tijd daar niet insteekt om die elke keer terug in de brievenbus van de post te steken.. Dat die mensen daar niet meer wonen..

  Wij kregen ook regelmatig post van de vorige eigenaar, soms zelfs van enkele jaren geleden!! En ik ben dan naar de post gegaan, ik heb geen brief voor een ander meer gezien..

  Anneke

  —————————————————————————–

  25-06-2004, 21:58:26
  deurwaarder
  Slow heeft gelijk, wij waren nog niet lang getrouwd en huurde een huis
  toen er op een dag een deurwaarder stond met een openstaande rekenig van het moederhuis.
  Ik was niet eens zwanger, en zeker niet bevallen.
  die vorige huurders hadden dat adres op gegeven.
  Maar ik ging wel door de grond van schaamte.Later is het nog gebeurt met de bib. Zo zie je maar dat slow gelijk heeft want je kan nog van alls verwachten
  Een fijn weekend, …zie je morgen mischien aan zee (grapje )
  Liliane

  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén