Vrijdag gaven ze nog zulk weer. Maar wij gingen geen twee dagen stil zitten, oh nee. ’s Morgens zag het er betrokken uit, maar het regende niet. We vertrokken dus maar via de Fisherman’s walk -om de auto niet te moeten nemen om te gaan stappen- naar de Glen Rosa.

Na vijf kilometer kwam de regen. Niet een beetje miezerig maar met beken. Op de kortste tijd waren onze waterdichte schoenen doorweekt en wij ook. Het paadje was haast niet zichtbaar door de varens en de wind die we op kop hadden beukte zo hevig dat mijn nieuwe regenhoed, die ik kocht om geen water op mijn bril te krijgen, helemaal voor mijn ogen sloeg. Dat was ook de bedoeling niet.

Na het keerpunt hadden we zowel de regen als de wind in de rug, al deed het toen al zo hevig niet meer.

Ik heb enkel een paar foto’s van voor de regen, want het toestel hield ik stevig onder mijn regenjasje.

Verder nog een filmpje, door Luc opgenomen met de GoPro en vakkundig geblurred. De andere camera zat ook goed opgeborgen.

Al bij al een fantastische dag, al moesten we nog naar de sportwinkel, omdat Luc geen tweede paar stapschoenen meer had.