Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Niet dat het scheef staat

We moeten iets recht zetten. Ze noemen dat een rechtzetting als je per abuus iets gezegd of geschreven hebt dat niet helemaal juist is. En dat is precies wat wij gedaan hebben toen we schreven dat ons stadje veertien aanhangsels heeft, want dat is niet zo.

Het heeft er maar 13, het stadje zelf is de veertiende. Eigenlijk de eerste want dat is het episch centrum van alle centrummekes.

Niet dat het stadje zo groot is, het is eigenlijk nogal een klein stadje, kleiner dan veel gemeenten, maar het is een stad omdat Pepijn heeft gezegd dat het een stad is.

En aan de woorden van Pepijn wordt hier niet getornd.

Previous

Tis toch al een serieus pozeke

Next

Morren, botten, peren en petrol

2 Comments

  1. ahah.. ik was het nog aan het peinzen toen ik een reactie verzon.. zou mske rekening gehouden hebben met haar eigen stadje.. niet dus.. dat het stadje eigenlijk geen stadje was had ik ook al door.. maar als Pepijn het zegt..

  2. ms

    Jawel, jawel ! Het is wel een stad en wij hebben een echt stadhuis.

    En het is wel degelijk Pepijn die ergens tussen 580 en 640 besliste dat het een stad was en dat heel wettelijk liet optekenen.

    Maar wij wonen niet in het stadje zelf, wij wonen in één van die miniatuurdorpkes die eerst onderling fusioneerden eer ze bij de stad aangesloten werden.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: