Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En dan nu het nieuws

Geen kerstmarkt maar vechtmarkt
 
Lap! Daar gaan we weer! Omwille van idioten zal de gewone mens die kan genieten van een avondje winterkou met inbegrip van een warm hapje en een jeneverke of een Glühwein weeral bestraft worden.

Moesten ze beginnen met al die amokmakers eens een maandje in de bak te steken met betaling van kost en inwoon, zouden ze wel twee keer nadenken eer ze er aan begonnen zeker. Maar neen, liever de onschuldigen straffen.

En dan vragen we ons af wat de burgemeester van St. Truiden in ’s hemelsnaam met het Oostvlaamse Waarschoot te zien heeft.

Och, ons niet druk in maken zeker?
 
 
Regering aast op spaarpot Haven
 
Ze zeggen het zelf, na Belgacom en de ganse reutemeteut, nu ook de haven. En kom ons nu niet vertellen dat dat in het voordeel van de havenarbeiders is! Die mensen gingen er net zoals de mensen van Belgacom en de ganse reutemeteut van uit dat er een pensioenkas was. Ze dachten dat ze veilig zaten. Maar die grijpgrage steken er weer hun klauwen naar uit.

Grijns, grijns, grijns. Niet omwille van de haven maar omwille van een andere pensioenkas, die ook nog zal volgen zeker. Ex heeft mske altijd doorgestoken dat ze, als ze bij hem wegging nooit profijt van zijn pensioen ging hebben of overlevingspensioen. (Te doeme mske, drie jaar en een half geleden kon je daar aan). En mske sneerde dan, dat ze tegen dat hij op pensioen ging er wel een mouw gingen aan passen. En dan kon Ex zo mooi zeggen dat zijn pensioen veilig was, want waar hij werkte hadden ze een pensioenkas.

Och, ons niet druk in maken zeker?
 
 
Taxi vervangt onderbezette belbus
 
Tja, over het wegvallen van de belbus hadden we het al eens gehad, maar die vervangen door een taxi? Hoeveel gaat dàt kosten? En slechts de normale busrit doorrekenen aan de klant? Sta ons toe dat niet te geloven.

Och, ons niet druk in maken zeker?
 
 
NMBS weigert Gaia-affiches tegen foie gras in stations
 
Ganzenleverpastei is lekker. Ganzenleverpastei is meestal dierenmishandeling. Maar in Frankrijk zijn kwekers die het op een normale manier doen. En dat is de dieren gewoon hun loop laten en bij de slacht, de ganse gans gebruiken. En daar is volgens ons evenveel mis mee als met het slachten van een koe.

Gaia heeft gelijk dat ze tegen de wanpraktijken ingaan. Gaia heeft ongelijk als ze zeggen dat de NMBS hun vrije meningsuiting beknot, want door dat op te dringen is het nu net Gaia die de vrije meningsuiting van de NMBS beknot. Volgens ons kan en mag Gaia niet eisen van de NMBS dat ze in deze zaak een standpunt gaan innemen.

Och, ons niet druk in maken zeker?
 
 
Ouders Clijsters zijn uit elkaar
 
En daar krijgt mske de hippentrip van zie! De ouders van, de dochter van, de zus van … Die mensen zijn zelf personen. Indertijd was Kim de dochter van Lei en nu is Lei de vader van Kim.

En er zijn zoveel koppels die uit mekaar gaan. De gazetten zouden nogal vol staan als die allemaal een artikel waard zouden zijn. Laat de mensen toch gerust met die verregaande bemoeiingen, verdorie.

Och, ons niet druk in maken zeker?
 
 
Nieuwe Superman is te groot geschapen
 
Een andere optie is natuurlijk geen supermanfilm meer te maken. Is het gegeven nog niet genoeg uitgemolken? Voor ons is Superman dood. Vorig jaar ergens gestorven na een gevecht tegen iets dat sterker was dan hij. Uit eerbetoon aan een groot man hadden ze beter die zwaar geschapen oelewapper rollen laten spelen met een brede broek.

Och, ons niet druk in maken zeker?
 
 
Crips-oprichter wordt geëxecuteerd
Schwarzenegger weigert genade aan Tookie
 
Zonder een discussie over de doodstraf te willen beginnen, toch efkes dit. Volgens ons had Schwarzenegger ongelijk. Best mogelijk dat die Tookie maar een rol speelde om niet te sterven. Best mogelijk, maar dan konden ze hem gewoon verder laten gaan met het uitgeven van boeken die de jeugd konden behoeden tegen de gevaren van bendevorming en gelijkaardige zaken.

mske is niet bepaald tegen de doodstraf want Dutroux die zou van haar gemakkelijk een prikske mogen krijgen.

Och, ons niet druk in maken zeker?

Previous

Speel eens een CD

Next

Wat betekent paars-wit voor jou?

1 Comment

  1. 13-12-2005, 14:06:31
    reacties
    1, logies in vol pension in de kersttijd is nogal duur.
    2, Ook de conducteur is van mening dat ie tot zijn 80ste moet werken
    3, Hier ook op sommige trajecten en dan simpelweg omdat er doorgaans niet méér dan vier mensen in het busje zaten en dan is het goedkoper om een taxi te laten rijden.
    4, hier hangen we alles op, zolang de adverteerder maar betaald.
    5, niet druk over maken, tenzij je de advocaat van een van de twee bent.
    6, daarom heet ie nu juist superman… ))
    7, als er een film van komt wil schwarzenecker die rol wel…..

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén