Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Humor is niet grappig

Ze mogen gaan stoppen met die domme mopkes die vrouwen in een vakske steken zoals daar zijn over domme blondjes, schoonmoeders, hoofdpijn als antwoord op bepaalde vragen, niet kunnen parkeren en geen kaart kunnen lezen. Echt! We zijn het beu! Het mag gaan uit zijn!

We zijn dan niet blond en geen schoonmoeder van een man maar van een meiske, hoofdpijn is een weinig voorkomend fenomeen, kaart lezen kunnen we beter dan de mannen in ons leven en parkeren? Op al die 35 jaren dat we met de auto rijden heeft dat nog nooit een probleem gevormd.

Wabliefteru? Dat is maar om te lachen? We moeten ons niet geviseerd voelen?

Maar dat is gevaarlijk, zeg ik U. Dat kan leiden tot het herleiden van alle vrouwen tot één stereotype en de geschiedenis leert ons wat er dan gebeurt. Tweederangsburgers die te dom zijn en dom gehouden mogen worden, niet met de auto mogen rijden, zwijgen als hun echtgenoot spreekt zodat het zeker niet zou opvallen dat ze mee kunnen klappen.

Neen, die mopkes zijn niet grappig en moesten verboden worden of we gaan boos worden! We weten alleen nog niet op wie …

Previous

Bert Ansjo en de moddervelo

Next

Werken!

1 Comment

  1. onbegrijpelijke

    Hey,
    Op de ene of andere postkaart(hihi) misschien?

    onbegrijpelijke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén