Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het bubbelt in het bad

Ergens deze zomer was mske in het zwembad van St. Truiden en ze had daar het bubbelbad uitgeprobeerd.

Nu hebben ze hier geen bubbelbad en dat vind mske spijtig. Ze wou zich dan ook eens een bubbeltapijt voor in het bad gaan aanschaffen. Ze zou dat wel voor haar eigen nieuwjaar gaan kopen.

Maar zo rond nieuwjaar bedacht mske zo ineens dat dat toch hetzelfde niet is. Zo een tapijt ligt alleen van onder en de bubbels in een bubbelbad komen van overal.

Nu staat haar toch iets voor dat ze vroeger toch zo een inlegbad, zo een mal precies, heeft gezien gehad die je ook in je bad moest leggen. Die vindt ze nu toch niet meer zeker! Misschien googelt ze verkeerd, maar het badtapijt, of wellnessmat of wat dan ook is hier compleet van tafel geveegd en uit het bad geweerd.

En om nu de weldadige bubbels van een bubbelbad in St. Truiden te gaan genieten en dan nog met hare fiets naar huis moet met lamme benen, dàt ziet ze ook niet zitten.

Ze is er nog niet uit zenne! Zeker nu ze gevonden heeft dat je ook opblaasbare hebt … voor buiten, maar die zijn dan weer alleen in de zomer bruikbaar.

Previous

Norton

Next

Laatste of grootste wens

3 Comments

  1. bea

    Zoals Big kan ook, veel ajuinsoep eten

  2. Hahahaa.. de strip is grappig ja!
    Maar ik heb het niet zo op die bubbelbaden eigenlijk.. in het begin is het lekker, maar krijg er algauw de kriebels van.. letterlijk jeuk dus.

  3. Sloef goede middag…wij hebben hier wel een bubbelvoetbad en dat doet ook deugd, een ligbad ook enne…een gevuld bubbelglas eveneens ! Fijne groetjes )pepino

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén