Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wat zou Slow dezen noen op het menu staan hebben?

Het gewone nieuws van elke dag noemen wij geen nieuws meer, want zeg nu zelf, wat is er nu nog nieuw aan de soap/soep van die mannen die wel de pree vangen maar het werk niet geklaard krijgen …

Nieuws dus, misschien geen wereldschokkende zaken maar toch om één of andere manier de moeite om ons er eens bij stil te laten staan.

In de Verenigde Staten in North Carolina, zat Kenneth Anderson een stukske te eten toen hij met tafel en stoel en eten en al door een binnenrijdende auto werd gegrepen en tegen de toog geduwd.

Wonder boven wonder kwam Kenneth er met enkele blutsen en builen en de schrik vanaf en mag nu ter compensatie, iedere keer als hij er passeert, de dagschotel en een koffieke gratis binnenspelen.

Over de piemel van Rasputin gaan we niks zeggen. De wereld draait zot en ons gedacht er over is zot. Het is dus zo al zot genoeg.

Gisterenavond nog met Bollie over gehad! De mensen bluffen zo graag over wat ze verdienen en achteraf komt dan uit dat ze overdrijven of dat de manier waarop ze ’t verkregen niet al te katholiek te noemen is.

We gaan niet zeggen dat hij niet van de slimste is, want wij zijn niet slim genoeg om het vast te krijgen, maar bepaald superintelligent kunnen we hem ook niet noemen.

Al eeuwen maken vrouwen eten maar superkoks waren meestal mannen. Nu er meer en meer mannen beginnen te koken, moesten ze daar toch weer een draai aan geven om het naar beneden te halen, want wat blijkt nu, volgens bepaalde idiote onderzoeken dan toch? De nieuwe man kookt om te verleiden.

Logische gevolgtrekking? Waarom hebben vrouwen dan al die eeuwen gekookt? Om te verleiden? Ah neen, want er is het cliché dat vrouwen geen seks willen omdat ze hoofdpijn hebben.

Zulke nonsens – classement vertical – recht de vuilbak in.

 
Welke van de vier past niet in het rijtje?

Een grondige studie en onderzoek van een onpartijdige gecastreerde kater van alhier ten huize zou kunnen aantonen dat in het geval van Kenneth Andersen, de dame met de auto de zaak binnenreed door de verleidingstechnieken van de kok van dienst.

Rasputin had ander materiaal om te verleiden, die moest niet koken, maar zal wel gegeten hebben … van meerdere walletjes dan nog wel.

Die met zijn geld? Als we onze studie mochten uitbreiden, dan ben ik zeker dat we daar ook wel een seksueel getinte link naar de drie andere zouden vinden.

Previous

Bweuk? Bweuk!

Next

En wat doet een kat met een blog …

1 Comment

  1. Wat een prachtige kat ben je toch, Sloef. Ben ik blij dat je zo lang hebt kunnen nadenken, lang genoeg voor mske om je op plaat te krijgen.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: