Wizzewasjes

Te lezen en te zien

Belgenmop

Ergens deze week lazen we dat Gaia een onderzoek had gedaan in de Belgische zoo’s en dierenparken en dat hun rapport niet bepaald vleiend was.

Nu vinden we persoonlijk dat Gaia soms overdrijft, al doen ze ook wel goede zaken.

Maar nu blijkt er toch wel een fout geslopen te zijn in dat rapport. In het dierenpark Le Monde Sauvage in Aywaille zaten, volgens Gaia, krokodillen zonder schuilplaats.

Wat blijkt nu volgens de Standaard, volgens La Meuse? “Dat zijn nepkrokodillen; die zijn gemaakt uit was”.

Previous

Een week voor peanuts!

Next

Ook dit is Belgisch

4 Comments

  1. Wist Mske trouwens dat Zijne Kalligrafische Pennelikker in een ander leven nog in de Olmense Zoo heeft gewerkt..? nee hé.. Da van die Wassen Krokodillen was nu ook wel weer goed.. en ik heb net de uitleg gehoord van de Michel.. twas omdat het een Safaripark was.. en ze de krokodillen nie konden observeren.. hahaha… da is bijnahahaha zohohoho grahahappig als die mehehe zijne confettihihihi…hahahaha..

  2. ms

    Dat van de Olmense zoo ? Ja dat wist ik. Heb jij dat nu verteld of was het Tommy ? Maar weten deed ik het.

    Vandaag lees ik dat ze de overheid dat rapport gaat lezen. Ze willen zeker ook eens lachen.

  3. ferre

    Michelleke moest nu wel iets doen, nu zijn achterban lelijk op zijn bek is gegaan ivm met de zogenaamde wantoestanden in antwerpse asielen. Maar oeps, weer een uitschuiver !

  4. Wassen krokodillen in Aywaille ? A ja dat is dus de reden waarom die beesten geen millimeter bewogen toen we daar langs reden!Twee jaar na elkaar hebben ze niet bewogen toen we in het terugkeren van de Ardennen daar naar toe gingen ,en nu pas weten we waarom ,hahaha

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: