Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dommer dan dom

Gisteren heeft mske nog maar eens te horen gekregen dat de ganse situatie hier door haar fout ontstaan is. Eerst was mske daar wat boos over, achteraf bedacht ze dat dat wel waar was, al is het dan ook anders dan de dame bedoelde, want de dame begreep blijkbaar niet wat mske juist wilde weten.

mske heeft een paar fouten gemaakt. Ze heeft een koord doorgesneden. Ze heeft nadat ze dat koord heeft doorgesneden ook geen klacht neer gelegd. En ze heeft Slow binnen genomen. Slow die op dat moment op de dool was en waar niemand maar dan ook niemand op welke manier dan ook één cent kon van vast krijgen.

Had mske hem niet binnen genomen waren ze van grote miserie wel bij SS moeten gaan aankloppen.

Dom van Slow binnen te nemen … volgens de mensen. Volgens mske is het het beste wat haar ooit overkomen is. Slow zonder mske, dat zou fout afgelopen zijn, maar mske zonder Slow, ook.

Zodoende zijn er twee mogelijkheden. Ofwel gaan ze samen ten onder. Die kans zit er nog altijd in. Ofwel halen ze het en dan hebben ze iets gepresteerd wat, volgens mijn kattenweten, nog nooit iemand gepresteerd heeft.

Maar nogmaals, de dame van gisteren bedoelde iets heel anders; ze had het namelijk over dingen ter verdediging van de onrechtvaardigheid van dit land.

Previous

Voor Ronny

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 17-02-2007, 00:23:55
  =^..^=
  ewel sè, ik ben gene gokker maar ik zet al mijn centen op de 2e mogelijkheid!!!!

  en durft ne keer tegenspreken sè!!!!

  ))))

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén