Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Aanhangsels niet gewenst

Soms open je een blog en krijg je een popup, ondanks een popupkiller. Niet erg op zich, je klikt die weg. Maar net wilden we een blog lezen, er gaat iets open, je klikt hem weg, er opent zich een andere, je klikt hem weg, er opent zich een ganse paternoster en de laatste dreigt ermee je ganse pc te scannen. Ctrl/Alt/Del dan maar en het ganse Internet ligt dicht.

Waarom geven we de naam van het blog niet? Omdat we het opnieuw geprobeerd hebben en hij gewoon open ging.

Nu vragen we ons af, is het iets dat op dat aan dàt blog hangt of is het iets dat aan dè blogs hangt?

Nog iemand?

Previous

Wat is mis aan een mus?

Next

Hier niet

1 Comment

 1. 04-02-2006, 19:17:35
  ****
  Bedankt dat je eens langs kwam op onze blog.Blij dat ik nie alleen ben,dacht al dat de weergoden mij slecht gezind waren-)))).En dat voorval op diene blog,ik hoop dat het niet bij ons was…want wij weten van niks.
  groetjes stepke
  http://tweeineen.skynetblogs.be
  Stepke

  —————————————————————————–

  04-02-2006, 20:30:50
  Klinkt bekend in de oren
  Wat jij hier vertelt had ik bij mijn vorig desigh…het hing me de keel uit…constant popups…kon er telkens een hele resem verwijderen. Heb nog willen vragen of andere dat ook hadden als ze mijn blog openden, maar sinds ik dat nieuw behangetje heb…heb ik het niet meer aan de hand gehad, hopelijk andere ook niet als ze mijn blog openen.
  Ik had toen wel dat berichtenbalkje en ik had een vermoeden dat die daar aan hingen, anders weet ik ook niet hoe dat komt of kan.
  http://marian.skynetblogs.be
  Marian

  —————————————————————————–

  04-02-2006, 21:49:24
  Oeps ms
  Misschien wel beter de naam gezegd, want nu denkt natuurlijk iedereen dat het zijn blog is geweest. (Was het mijn blog???) En leuk is dat niet, maar dan zou de persoon in kwestie kunnen proberen van dat gedoe af te geraken.
  http://blog.seniorennet.be/niets/
  Alexandra

  —————————————————————————–

  04-02-2006, 22:04:07
  Het is NIET iemand
  die hier komt lezen (bij mijn weten toch niet).
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  05-02-2006, 15:30:07
  tevergeefs
  ik heb het doorgronden van de mysterieuze,eigenzinnige, eigenwijze en de eigen leven leidende internetwonderen reeds lang opgegeven en heb de zaken die jij je hier afvraagt al een lange tijd aan het virtuele onbekende toegeschreven, al is het soms af en toe…..slik, wat gebeurt er nu weer…..alt/ctrl/delete.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

  —————————————————————————–

  05-02-2006, 15:48:20
  heb je wel gezien
  dat ik mijn gastenboek én mijn e-mail mogelijkheid heb verwijderd? dit omdat zogenaamde ‘spambots’ zich via die weg in mijn computer nestelden. het lijkt mij evident dat die dat ook doen via berichtenregeltjes.

  Han

  —————————————————————————–

  05-02-2006, 16:16:48
  Afbeeldingetje
  Gewoon even om te zeggen dat je foto’tje bij deze post werkelijk schitterend is!
  En eigenlijk ook (maar het zou kunnen dat ik dat al gedaan heb…?) om je nog eens te bedanken voor het kleurrijk linkje ;o)
  http://mrb.skynetblogs
  Mr.B

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d