mske zag deze namiddag een website. Je kon er een reis mee winnen. Ze klikt daarop. Je moet zo het één en ander opgeven, beginnende met de geboortedatum. “1961” staat er als onderste op. mske klikt op het pijltje om naar beneden te scrollen, er gebeurt niets. “Verdorie” denkt mske “ik mag hier al niet meer meedoen” en ze grommelt wat tegen Slow over discriminatie.

Slow komt kijken en zegt: “naar beneden scrollen hé”. “Dat gaat niet” foetert mske. En dan ziet ze het schuifbalkske. Ze wordt er zowaar een beetje ambetant van. “Waarom werkt dat pijleke dan niet?” foetert ze verder.

Terwijl Slow goedmoedig zegt dat hij dat ook al voor gehad heeft, wandelt hij terug richting zijn buro, voorbij het venster en zegt: “een kiekske op straat”. mske draait zich om, want hoe kan hier nu een kieken op die straat? “Oh” zegt Slow “het is maar een een schijn in een plas.” mske voelde zich zo al gelijk zo ambetant niet meer.