Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Goudhaartje en de drie beren

Het verhaaltje hier zetten? En dan een proces aan ons broek voor plagiaat zeker.

mske had het verhaalke nog maar eens aangepast. Daar kwam dus nogal wat opzoekingswerk, knip- en plakwerk, schrijfwerk, layoutwerk maar geen printwerk aan te pas. En toen zocht ze een prenteke om er bij te zetten. Blijkt dat vrouwmens van een Goudhaar toch ook onder de naam Goudlok rond te lopen zeker.

Verder blijjkt ene Roald Dahl er ook een versie van gemaakt te hebben die volledig maar dan ook volledig van het oorspronkelijke Britse sprookje afwijkt.

Zodoende zegt mske nu dat iedereen die het verhaal niet kent dat op google kan vinden. Haar versie zal ze wel voor Amke en Ella houden.

Ontgoocheld? Ach, we zullen hier een heel klein fragmenteke onder zetten ter informatie.

EINDE

Previous

Ze kende het al

Next

“R” vs “W”

1 Comment

  1. De fase van sprookjesverhalen voorlezen is hier voorbij. En Sébastien heeft liever boekjes met prenten in waar hij mee kan fantaseren zodat het verhaal helemaal niet meer trekt op hetgeen er daar geschreven staat. En dochterlief had indertijd liever dat ik verhaaltjes fantaseerde.Liefst vervolgverhalen. Tranen hebben we er mee gelachen.Want zij fantaseerde dan ook mee.Weet je dat zij zich nog hele verhalen herinnert. Ik had ze beter eens opgeschreven ,hahah!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: