Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dingen die zouden moeten maar niet doen

Toen mske hier twee jaar dat blog aan het verhuizen was, kwam ze zo hier en daar nog wat youtube-filmkes tegen die weggehaald waren. En terwijl ze dan toch bezig was met in orde zetten, paste ze daar maar een mouw aan. Of ze zocht een andere versie of ze kiepte ze gewoon weg.

Donderdag of zo was ze toch ergens iets gaan opzoeken dat ik hier ooit plaatste, zo iets om prentjes ondersteboven te gooien, maar dat gooide niet meer ondersteboven, neen, dat zei: “de webpagina kan niet worden weergegeven“.

mske zuchtte. Maar ze moet niet zuchten. Vermits ik dat van Slow kreeg zal ik eens aan Slow vragen of hij dat kan repareren zodat ik dat weer kapot kan doen.

En mske? Die gaat eens zoeken naar alle youtubekes en indachtig wat Max haar ooit zei, zal ze die misschien eens zélf op youtube gaan zetten. Potverdekke. Zo kunnen ze ne mens aan de waggel houden.

Previous

Ieder betaalt zijn eigen plas

Next

Ter informatie

3 Comments

  1. ja er kan al eens wat verdwijnen, t beste zal zijn van ze zelf ergens te plaatsen, dat kan ook op photobucket dacht ik, je kan er zeker filmpjes opladen
    k ben wel benieuwd naar dat die prentjes ondersteboven gooit, k snap er niks van )

  2. Ja..ik heb zulke dingen vaak ook bij m’n favorieten gezet en als ik ze dan eindelijk eens wil gebruiken…krijg ik ook die tekst die hier in het rood staat…waardeloos is dat. Maar zélf dingen op youtube zetten…waar vínd je ze dan?? ik vind alles op youtube hahahahaha!

  3. Ik heb in een vroeger blogstadium veel gebruik gemaakt van picture trail om foto’s te plaatsen. Als ik nu in de tijd terugga zie ik soms ook die tekst staan of gewoon een kruisje.Dat maakt de begeleidende tekst bijna waardeloos. Ik doe het niet meer.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén