Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Leuvense stoof

Ze stond al een week en twee dagen gedemonteerd in de woonkamer, die nog altijd geen woonplaats is bij gebrek aan meubels en verder dienst doet als opslagruimte van alle, nog niet uitgepakte, dozen. Niet dat er nog veel dozen zijn. Slow heeft ze practisch allemaal al uitgepakt. Hij heeft zelfs de “discobar” geïnstalleerd. Zware naam voor een stereotoren en twee boxkes op een “retro” kastje.
 
Maar de Leuvense stoof, daar moesten ze minstens met drie man voor zijn!
 
Maar toen mske aan Zoneke vroeg wanneer hij eens tijd heeft om een kast naar boven te dragen zegt hij dat hij pas volgende zaterdag tijd heeft.
 
En Slow draaide en draaide maar rond die stoof en kreeg er de kouw seskes van. Zodat mske besliste dat zij hem maar ging helpen. En ze kreeg gelijk: iets waar je met drie man voor moet zijn, dat gaat met één man en één vrouw ook! Ze hebben de Leuvense stoof ineen gezet op de juiste plaats. Slow heeft de schouwaansluiting afgetekend en het gat gekapt. Nu kan hij morgen het nodige materiaal halen om dat volledig af te werken.
 
En volgens mske gaat die stoof daar véél beter staan dan in het vorige huis.
 
Maar wie denkt dat Slow nu tevreden is heeft het mis! Nu staat hij rond die kast te draaien! En mske overlegt hoe ze die boven gaat krijgen. Normaal moet ze haar tanden maar in iets zetten en dat lukt maar nu, nu er ene getrokken is, lukt het bijten niet zo goed!

Previous

Meurgh!

Next

Sfeer

1 Comment

 1. 09-09-2003, 00:35:59
  stoof
  prachtig die stoof, doet me aan me’n kinder tijd denken.

  liliwens

  —————————————————————————–

  09-09-2003, 08:43:31
  Nog stoof !
  Dit is niet mijn stoof, maar ze lijkt er erg op. Als ze definitief staat en ik geraak aan zo een digitale camera, zal ik hier een fotootje zetten.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén