Als alles goed is

  • meren we vanmorgen om 09.30u in IJmuiden aan;
  • komen we deze namiddag ergens thuis;
  • heb ik een koffer vol verhalen mee;
  • staat er morgen weer een actueel logje op het blog.

Bij het plannen bedacht ik dat zoiets schrijven toch wel op miserie roepen is.

De voorbije twee weken en enkele dagen stonden er enkel vooraf geplande logjes klaar. Ik schrijf niet op vakantie. Maar ik laat het blog ook niet aan zijn lot over. Dat vind ik namelijk ook op miserie roepen. Wie weet welke stiekemerd op het “aha! Niet thuis!” idee komt.

Maar om het nu met beeldspraak te zeggen: “na zolang diepvrieskost snakt het blog wel eens naar verse producten”.

Daarmee wil ik niet zeggen dat ik blij ben dat de vakantie er op zit. Als alles goed is helemaal niet zelfs. Ik zou daar best wel blijvend kunnen wonen. Maar dan zou de hele gecamoufleerde afwezigheid helemaal niet nodig zijn.

Als alles goed is … tot straks!

9 gedachten over “Als alles goed is

Wat denkte daarvan?