Het kan gebeuren dat ik in mijn schrijflustige dagen enkele logjes ineens schrijf, die in concept zet met het idee: “ik publiceer die wel als we op de evenementen zijn”, want ik heb niet altijd -zeg maar zo goed als nooit- tijd of zin of inspiratie om op de avonden van de evenementen nog één of ander aan het blog toe te vertrouwen. En dan put ik uit die reserve.

Nu echter had ik zo een reeks logjes die steeds maar weer werden opgeschoven omdat er andere mijn voorkeur genoten. De dag voor het voorbije evenement echter besloot ik dat het tijd werd om daar eens werk van te maken, met andere woorden: die doorschuivende postjes eens te publiceren.

Ik zou liegen als ik zeg dat het me spijt dat ik zulke lichte schrijfsels heb voorgeschoteld. Ik ben blij dat ze eens gepost zijn en dat mijn conceptenmap, dan niet leeg, maar toch lichtjes opgeschoond is.

Waarmee ik nog niet heb verteld dat we terug thuis zijn, wat bij deze dus ook klaar en duidelijk moge wezen.