Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Als alles goed is

 • meren we vanmorgen om 09.30u in IJmuiden aan;
 • komen we deze namiddag ergens thuis;
 • heb ik een koffer vol verhalen mee;
 • staat er morgen weer een actueel logje op het blog.

Bij het plannen bedacht ik dat zoiets schrijven toch wel op miserie roepen is.

De voorbije twee weken en enkele dagen stonden er enkel vooraf geplande logjes klaar. Ik schrijf niet op vakantie. Maar ik laat het blog ook niet aan zijn lot over. Dat vind ik namelijk ook op miserie roepen. Wie weet welke stiekemerd op het “aha! Niet thuis!” idee komt.

Maar om het nu met beeldspraak te zeggen: “na zolang diepvrieskost snakt het blog wel eens naar verse producten”.

Daarmee wil ik niet zeggen dat ik blij ben dat de vakantie er op zit. Als alles goed is helemaal niet zelfs. Ik zou daar best wel blijvend kunnen wonen. Maar dan zou de hele gecamoufleerde afwezigheid helemaal niet nodig zijn.

Als alles goed is … tot straks!

Previous

Clubleden met een verleden

Next

Nog even

9 Comments

 1. En was het een fijne vakantie?

  Nieuwsgierige groet,

 2. Je hebt er ongetwijfeld inspiratie opgedaan. Ik hoop dat jullie een deugddoende vakantie hebben gehad.

 3. elsjeveth

  ah! vakantie is voor mij het moment om te schrijven. Althans dat neem ik altijd voor. Maar of het ook dit jaar zal lukken…

 4. En dan nu je verhalen…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén