Wizzewasjes

Bobonne en Pépé willen met twee

Kilometers kijken

Na een ellendig begin van juni -die eerste week lag mijn maag overhoop, ziek ben ik er niet van maar op en top ook niet- kregen we de hittegolf. Beide waren oorzaak van heel wat minder wandeluitstappen.

De Runtastic stond op eind juni op 109,180km. Niet slecht? In vergelijking met de 212,240km van mei is dat gewoon triestig. Waarom ik daar zoveel belang aan hecht? Hoe meer je wandelt hoe meer je in staat bent om een extraatje te doen, zoals een langere wandeling of een bergwandeling.

Juli? Zaterdag regende het en zondag hadden we een rommelmarkt. Tot en met volgende zondag staan er al drie dagen ingepland, maar niet met een wandeling.

Gisteren lag mijn maag overhoop. We hebben wel naar een groot aantal kilometers Tour de France gekeken. Over een efforke gesproken.

We zijn weer goed begonnen.

Previous

Rare snijboon mv.

Next

Over en uit!

8 Comments

  1. Ik hou wel van kilometers kijken.

  2. elsjeveth

    ah heerlijk is dat, thuiskomen na mijn werk en dan plof op de bank naar het tourjournaal kijken. De maand juli heeft voor mij altijd een geel gerand tintje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: