Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Des avonds als het donker is

Die TV-zenders, zijn die nu eigenlijk een beetje betoeterd? In de zomer geven ze elke avond een film en in de winter … of zou het gewoon zijn omdat de mensen in de winter toch niks beter te doen hebben?

Nu ja, dan denken ze verkeerd. Er zijn tal van dingen te doen. Zoals pogen het boek van Dimitri Verhulst “Godverdomse dagen op een godverdomse bol” te lezen. mske heeft het eerlijk geprobeerd. Ze heeft het open geslagen en ze heeft gelezen en toen ze wou stoppen, dacht ze: “allé ms het kan alleen maar beter worden” waarmee ze bedoelde dat het niet slechter kon.

Waarom ze daar nu ineens in begon? Ze had al commentaren gelezen die het volledig afbraken, maar ze had ook al commentaren gelezen van mensen die het blijkbaar goed vonden.

Ze heeft het uiteindelijk opgegeven. En toen ze gisteren nog voor Witse op TV het programma: “iets met boeken” zag beginnen waarin ze vertelden dat het boek in meer dan 300.000 exemplaren was gedrukt, dan begreep ze wel waarom ze het gratis bij den humo hadden gekregen.

Previous

Koddig

Next

Toke hangt het uit

3 Comments

 1. Hallo ms’ke lang geleden dat ik nog eens langs kwam. Ik denk dat mensen die niet meer in de skynetblogs zitten iets vergeten worden.
  Het is vandaag al 3 jaar geleden dat ik bijna iedere dag tracht er bij te zijn.
  Nu lijk ik echter uitgepraat en neem het rustig aan.
  Ik ben geen TV mens en heb er dus geen last van. Ik hoor toch dikwijls mijn man sakkeren dat er weer niets op Tv is.
  Groetjes en nog een fijne dag verder.

 2. Ik wilde het boek ook lezen ,maar als ik het hier lees ,dan zal ik er maar best niet aan beginnen!Kan ik me ook niet ergeren.
  Ik ben niet de beste vriend van de TV ,alleen volg ik nu Louislouise om mijn kleinkinderen te plezieren.Anders wrong ik dat mens de nek om.Zo af en toe eens een film of een documentaire en terzelfdertijd computeren (haha) kan me nog boeien.De vervelende momenten kan ik invullen op de pc.Het schijnt toch eigen te zijn aan een vrouw dat ze graag verschillende dingen op hetzelfde moment doet.Ik ben zo’n exemplaar.

 3. Ik kijk graag film en heb daarom ook prime (allemaal en nog meer) van TVdigitaal van Telenet..Ook kan ik gewoon , vanuit mijn luie zetel, films kiezen en bestellen en meteen ook kijken..Zonder reklame ertussen !!!

  Heel fijne woensdag
  Groetjes

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: