Wat als mske zin heeft in zagen? Wel, dan zaagt ze toch gewoon. Ah ja? Tegen Slow wil ze niet, die mens verdient beter; tegen mij wil ik niet, ik kan daar niks aan doen. Tegen wie dan? Aha! Ze kan hier op het blog zagen! Maar dat houdt wel in dat ze het wél tegen mij mag doen en dat ik het moet opschrijven. En dan is de vraag, als mske tegen mij zaagt en ik op het blog, wie is “hier” dan uiteindelijk de zaag?
Laat maar zitten, dat is veel te moeilijk voor een kattekop!

Wat is er dan eigenlijk? Wel …

 • nét vandaag wordt er gebeld of ze morgen kunnen appels plukken. Wel verdraaid,
  • nét nu mske zoveel telefoontjes te plegen heeft voor van alles en nog wat;
  • nét nu mskes hand blijkbaar toch een lichte verbetering vertoont.
    
   Waarom gaat ze dan?
    
  • omdat die mensen daar op rekenen;
  • omdat dat goed is voor den baskuul;
  • omdat het buiten te doen is.
 •  

 • nét nu haar boeken allemaal uitgelezen zijn komt ze tot de bevinding dat de bib morgen niet open is en ze wil absoluut meer boeken halen van Arnaldur Indriðason, die haar zo in zijn ban heeft gekregen.