Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De kriebel

Slow en mske slapen altijd met het venster open of we zouden beter zeggen “sliepen”. Want enkele weken terug was er wat te doen in de zaal en sloten ze het venster en toen werd het koud en avond na avond deden ze het venster dicht.

mske kreeg last van een verstopte neus maar had geen verkoudheid. Ze haalde vibrocil en het ging weg. Eergisteren zoiets was het weer van dat en deze keer zat er een kriebel in haar keel ook. Allergie? mske heeft nog nooit een allergie gehad. “Allergie kan je altijd krijgen” zei de apotheker aan wie ze raad vroeg “ik zou eens bij een neuroloog (?!?) langsgaan”. Ze pakte toch maar weer vibrocil maar dat hielp niet tegen die kriebel en ze dacht en dacht en dacht aan het stoofke, aan al dat stof daar boven dat niet boven blijft en ineens …

Ze hebben vannacht met het venster open geslapen. mskes neus is maar half verstopt meer en de kriebel is aan het afscheid nemen. Hopelijk is er nu vanavond niks te doen in die zaal.

Previous

Vrije interpretatie van een kinderlieke

Next

Het kwam niet goed uit

1 Comment

 1. 24-11-2007, 12:06:51
  Dank je
  Dank u voor de reactie,
  Mattafix maakt mooie liedjes , Ken je weer een andere muziekgroep =)

  xx-jes Astridje
  http://atjitteke.skynetblogs.be
  Astridje

  —————————————————————————–

  24-11-2007, 14:05:05
  Hallokes
  lieve groetjes en nog een fijne dag…
  http://blog.seniorennet.be/athea
  yolanda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén