En over wat klappen ze zoal

Als we zeggen dat de vrouw vriendelijk is bedoelen we dat niet sarcastisch al zou je dat na het lezen van de volgende anekdotes wel kunnen denken. Niet dus. Ze is vriendelijk, maar soms wat onnadenkend.

Wat ben jij vermagerd! Zo slank! Als ik je op straat zou tegen gekomen zijn, zou ik je niet herkend hebben. Maar meer moet er niet af hoor, dat zou te mager zijn.

Leuk begin, maar effectief zo slank als die vrouw zou mske niet willen zijn want zij is modellenslank. Soit, mske vindt haar vooraanzicht al wel goed, maar zo lang ze niet in één fragment van de spiegel past, is het zijaanzicht zeker nog niet te mager.

Zo ver dat je woont, als je dood bent kan ik je niet meer bezoeken.

Slik!

Gedurende al die jaren die we hier wonen is de vrouw hier nog niet geweest. Ze durfde zo ver niet rijden, maar heeft nu eindelijk beslist dat ze het er eens gaat op wagen. Het is nog zeer de vraag. Misschien als we dood zijn?

Heb je last van de rook? Zet je bril op, dat houdt toch tegen.

Het was niet van de rook. Of wie weet … in elk geval, mske had in haar oog geroefeld en daardoor begon dat te pikken. Volgens mske had het eerder te maken met een verloren gelopen deelke dagcrème, maar ja … Het weze gezegd, mskes bril is een gewone leesbril, geen lasbril.

5 gedachten over “En over wat klappen ze zoal

  1. Den uitleg die ik kreeg op het waarom vertellen jullie dat niet was via 2 mensen anders.De ene dacht dat het in hun planning stond(die van de kinderen zelf dus ) en keek bedenkelijk omdat dit niet zo was. Diegene die verantwoordelijk was en de lijsten bij zich had, antwoordde me dat ze dat niet doen om reacties te vermijden van, ik wil daar niet slapen.Het gezondste en aangenaamste voor iedereen was dat het in hun planning stond!! Als ze later zelf op reis willen gaan, wees dan maar gerust dat ze al die vragen beantwoord zullen hebben of ze gaan doodgewoon niet.Ik ga ook niet in het blinde weg zomaar bij eender wie slapen en je kiest zelf voor, met wie ga je op reis, waar ga je slapen, welke film ga je kijken. Als het met de bedoeling was hen voor te bereiden op de toekomst dan zijn ze volgens mij zeker niet geslaagd en hebben alleen een gestresseerd iemand klaargestoomd die er ziek van werd.

  2. Den uitleg die ik kreeg op het waarom vertellen jullie dat niet was via 2 mensen anders.De ene dacht dat het in hun planning stond(die van de kinderen zelf dus ) en keek bedenkelijk omdat dit niet zo was. Diegene die verantwoordelijk was en de lijsten bij zich had, antwoordde me dat ze dat niet doen om reacties te vermijden van, ik wil daar niet slapen.Het gezondste en aangenaamste voor iedereen was dat het in hun planning stond!!Het ergst van al was nog dat ze hem beloofden rekening te houden dat hij niet bij die of die zou liggen op 1 kamer.Voor hem een belofte!! Ze hadden hem minstens kunnen gerust stellen dat dit ook zo was.Toen ik dit vroeg of hij daar inderdaad niet zou bij terecht komen,keek ze even op haar geheime lijst en diende me zelfs niet van antwoord. Als ze later zelf op reis willen gaan, wees dan maar gerust dat ze al die vragen beantwoord zullen hebben of ze gaan doodgewoon niet.Ik ga ook niet in het blinde weg zomaar bij eender wie slapen en je kiest zelf voor, met wie ga je op reis, waar ga je slapen, welke film ga je kijken. Als het met de bedoeling was hen voor te bereiden op de toekomst dan zijn ze volgens mij zeker niet geslaagd en hebben alleen een gestresseerd iemand klaargestoomd die er ziek van werd.

  3. ja mensen kunnen soms domme praat uitslaan ,gewoon om maar iets te zeggen . En over dat dik zijn en mager zijn daar heb ik een gruwel aan. Zijn er geen andere onderwerpen om over te leuteren.Je hoort zo’n gesprekken op feestjes. Babbelen om te babbelen, zonder kop noch staart.

Wat denkte daarvan?