Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Speciale capaciteiten

Door dat telefoontje denkt mske ook nog aan iets van vorig jaar bij de dikke klant.

De verantwoordelijke van de vestiging was een vrouw en te pas en te onpas vertelde ze dat Slow niet vriendelijk was. Dat vertelde ze natuurlijk tegen mske. En mske ergerde zich. Uiteindelijk vertelde mske de vrouw dat ze er moest mee stoppen, dat het wal noch kant raakte. Naïeve mske weet dat namelijk aan het feit dat het Nederlands van de vrouw niet veel soeps was en dat Slow de communicatie meestal aan mske overliet.

Achteraf, nu dus, valt mske haar nikkel! Die vrouw was gewoon een flirt. Daar hadden ze bewijzen genoeg van gezien. Het strafste was dat, bij de overname door die nieuwe directie, de vrouw op vakantie was en de nieuwe directie besloot haar te ontslaan wegens onregelmatigheden. Toen ze terugkwam, palmde ze de verantwoordelijke voor de bijhuizen zo in, dat die als een kieken zonder kop achter zijn *puuuuuuut* aan liep en er van ontslag ineens geen sprake meer was.

Slow gaat daar niet op in. En dàt zal haar dwars gezeten hebben.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Wat ze kunnen

1 Comment

  1. 19-03-2007, 13:04:20

    Grappig verteld hahaha achter zijn puuuuuuuuut hihihi

    Max

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén