Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zwakke weggebruikers

Vanmorgen zijn Slow en mske dan maar vroeg door gereden. En dan dacht mske van: “wat kan er allemaal nog fout gaan?” Stomme vraag!

Eerste zaak! “Deze automaat is tijdelijk buiten werking”. Lap! Het begon al.

En toen hadden ze file voor de rotonde van Hasselt. Soms kan je daar al eens een paar autookes moeten laten passeren maar zelfs dan loopt het vlot, maar nu … stonden daar twee jonge dames geparkeerd. Of het over een aanraking ging -ja een botsing kunnen we dat zeker niet noemen, er was niks schade- of dat er één van de twee gewoon in panne stond, konden ze daar niet uit opmaken, maar daarmee was de file niet opgelost. En toen zag mske de politiecombi’s en ze gruwde van wat ze zag. Een zware camion met oplegger was de oprit van de fabriek opgereden en er lagen 2à3 fietsen onder de dubbele achterwielen van het gevaarte. Ernaast stonden verschillende jongeren met de politie te spreken. En mske was er helemaal niet goed van. Dat ze daarmee al hun ingewonnen tijd kwijt had gespeeld, speelde op dat moment helemaal geen rol meer.

De tweede afspraak … tja, de persoon in kwestie was ziek en dus mocht een collega inspringen. Natuurlijk resulteerde dat in een langere wachttijd. Och ja, en nu is het dus afwachten.

Toen ze thuis kwamen was het al dik na de noen en Slow zei dat hij nu toch geen patatten meer ging schillen. Hij heeft dan maar friet met cervela gemaakt.

De afspraak van 16.30u kan gelukkig uitgesteld worden tot morgen, zodat mske en Slow straks meer relax naar Zoneke kunnen en dan tegen 18.00u bij de advocaat zijn.

Maar toch blijven die fietsen in mske’s hoofd zitten.

Previous

Productieve dagen

Next

Weetgrage elf

1 Comment

  1. 20-03-2006, 14:27:37

    Als je zoiets ziet, blijft dat door je gedachten spoken he, liefs K
    http://zonneklopper.skynetblogs.be
    kathy

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: