Vruchtbaar uitstapke geweest zie! Slow en mske zijn alletwee blij.

Vorige week ergens had Zoneke gebeld om te zeggen dat het vandaag “strip-, CD-, video- en DVD beurs was in Aarschot.

Eerst vond Slow “The Client” op DVD, een film waarvan mske al had gezegd dat ze hem ooit wel eens ging kopen. “Ooit” was dus vandaag. En mske vond de CD van OMD, die ze eens van Zoneke ging overnemen, maar dat komt er nooit van. Het laatste nieuws dat mske over die CD weet, is dat Zoneke niet meer weet waar die zat. Zodoende heeft mske veilig gespeeld. Nu weet mske wel waar hij is … in de CD-speler.

“Moest ik hier nu eens Thunderheart vinden” dacht mske. En Slow wou “The Usual Suspects”. Daar had hij aan gedacht, deze week bij “Se7en”.

Ganse beurs afgedweild. En net toen Slow wou buitengaan zei mske: “zeg maar de eerste gang hebben we nog niet gedaan”. Ah neen, want toen ze binnenkwamen wou mske eerst eens langs het klein buroke passeren en zodoende hadden ze die eerste gang compleet overgeslagen.

In het standje aan de voordeur, ongelooflijk maar waar, vond ze Thunderheart.

En toen waren ze buiten, maar dat was niet buiten, dat was eigenlijk de hal voor je binnen ging, daar stonden nog wat standjes en jawel, Slow vond zijn film ook. Twee keer dan nog wel, een keer met 2 schijfjes. Ze hebben maar de gewone film genomen. “De Indringer” zijn ze ook nog tegen gekomen. Straks mogen ze beginnen uitkijken naar een kast om die DVD’s in op te bergen.

“The Best of The Mavericks” zal voor een andere keer zijn, want die was er niet.