Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Woef!

Daarnet toen Slow ging inkopen doen, ging hij voor ons katteneten meebrengen. Maar onze korrels komen van bij Aveve omdat wij geen andere korrels lusten. En omdat hij nu voor potjes Whiskas niet extra naar de Colruyt zou moeten ging hij enkele blikken van daar ook meebrengen want die waren wel op! En gisteren twee maal korrels en vanmorgen ook al!

En Slow kon niet over de spoorwegbrug want er stond een file. Echt waar, een file in het stadje! En hij draaide de auto op de parking van de GB en keerde (niet) tevreden terug, want hij wou daar niet opnieuw binnengaan. Maar mske vond dat zielig voor ons, die droge korrels. Ik moet zeggen dat we met ons vier om te zieliger gekeken hebben toen Slow het verhaal van de file in het stadje vertelde.

Dus besloot mske in het terugkomen van Mr. Sloddermans, maar even te stoppen aan het motel. Het motel is een tankstation tussen Bertem en Haasrode en heeft -wat dacht je nu- ook een motel en een winkeltje.

En toen ze daar binnen stonden, stond daar wel katten- en hondeneten, maar het vlees voor katten was van Sheba, het soort in van die kleine doosjes en Slow zei dat dat maar tandvulling was voor Karboenkel.

En mske nam twee blikken Pal voor honden wat Slow deed uitroepen: “dat is voor honden!” en mske zei: “het is wel rund”. En Slow vroeg of wij dan hondeneten mochten hebben, dus legde mske uit dat hondeneten speciaal bestudeerd is voor honden en katteneten voor katten en dat het geen kwaad kon om dat een keer te geven maar dat je dat niet constant mag doen.

En toen vroeg Slow, en mijn snorharen trillen nog na van verontwaardiging, want mske heeft het me verteld: “Ben je bang dat ze gaan blaffen?” Waarop mske hem terecht vernietigend aankeek en zei: “Neen, maar in katteneten zit een voedingssupplement dat speciaal voorzien is voor de ogen van de katten”.

Nu zou ik eens overal mijn pootje moeten gaan tegen heffen, maar daarom ben ik te goed opgevoed.

Poeh!

Previous

Het zal wel toekomen

Next

Mr. Sloddermans

1 Comment

 1. 06-02-2004, 00:16:44
  kieskeurig
  Jullie zijn wel kieskeurige katten hé?

  Maar je krijgt toch een knuffeltje van mij.

  marian

  —————————————————————————–

  06-02-2004, 01:01:30
  Ik vooral !
  Die drie anderen, die vallen aan zoals varkens op hun trog, maar dat kan ik niet maken.

  Slow zegt altijd dat ik mijn servetje en mijn bestek nog in aanslag moet brengen en dat ik pas begin te eten als de anderen al klaar zijn. Hij noemt me dan ook de “pasja”.

  Ik kieskeurig, neen hoor ! Maar ik lust wél vlees van Whiskas maar géén korrels. Karboenkel’s zwarte haar wordt dof van Whiskas korrels. En ik lust wél Iams korrels en Eukanuba korrels, méér moet dat niet zijn.

  Sloef

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén