Echt herfstig

Twee dagen buitenactiviteit, twee dagen regen. Met een regenjas en de paraplu kan dat ons niet deren. Het is er herfst voor.

Vandaag blijven we binnen, ik trek me straks een trainingsbroek aan met een sous-pull en mijn flanellen hemd en ik ga op de zetel hangen met het boek dat ik gisteren kocht. Daar is het ook herfst voor.

Misschien drinken we straks nog wel een oxo, dat deden we gisterenavond ook al. Waar de herfst toch goed voor is.

15 gedachten over “Echt herfstig

  • Het is eigenlijk vleesextract, eerst in blokjes, daarna in een glazen fles, nu in plastic flessen. Heel waarschijnlijk werd het ooit in de soep gedaan, maar indertijd bij mijn moeder thuis deed ze volgens mij altijd soepvlees of een knook (?) in de soep en dronken wij de Oxo zo.

   Ooit kon je het ook krijgen op winterse buitenactiviteit zoals sportmanifestaties. Maar aangezien ik daar nu niet meer naar toe ga zou ik het niet weten of het nog verkrijgbaar is. Een kop Instant Soup is sneller en gemakkelijker (alhoewel nu met die flessen?).

   Vorig jaar kochten we die op een natte dag in Schotland, maar die was eerlijk gezegd niet zo lekker, smolt niet en smaakte echt wel een beetje anders. Ik denk dat die niet bedoeld was om te drinken.

 1. *Proest* Ik dacht dat het een soort cacaoblokje was om chocolademelk van te maken.
  Die regen ben ik meer dan zat, bah! Elke dag wel een nat pak tijdens het uitlaten van de hond. Nou ja, ik heb in elk geval geen gebrek aan frisse lucht.
  Herfstachtige groet.

 2. OXO, ‘mijn’ drankje tijdens mijn logeerpartijtjes bij mijn grootouders. Deze week eens een flesje meebrengen. Lekker met een beschuitje :-)

  • Vroeger, in de gezellige jaren met mijn vader, at ik er een beschuit met smeerkaas bij. Nu eet ik niet meer (probeer ik toch) buiten de maaltijden.

Wat denkte daarvan?