Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Schrijffouten in logs

In de loop van de 14 jaren dat dit blog oud is, is het niet verwonderlijk dat er hier of daar een fout opduikt.

Maar eergisteren viel ik opeens op een DT fout uit 2008. Ik wist niet wat ik zag. Of eigenlijk wel. Ik heb me al die jaren dat de kat het blog schreef gerealiseerd dat het moeilijk was om over mezelf in de derde persoon te schrijven waardoor er ineens kon komen te staan: “vind zij”. Schande!

Ook deze week zat ik per toeval op een Engelstalige site waarop men ging aangeven dat een aanhaling na een dubbele punt, apostroof met een hoofdletter moest beginnen. “Dat is in het Nederlands ook zo” bedacht ik.

Ineens viel mijn nikkel en ik vroeg me af waarom ik het dan de laatste tijd niet meer deed.

Kan je dat nu geloven? En dat kan ik niet op de kat gaan steken.


Baloo’s cartoonblog

Previous

Gravatar aanpassen

Next

Echt herfstig

5 Comments

  1. Anderen maken ook fouten, ik in ieder geval. Een typefout of een vergeten letter kan iedereen overkomen.
    Soms volg ik mijn eigen regels, of ze juist zijn of niet.?

  2. Zij

    Bij wie sloopt er wel eens niet een foutje in?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén